Секој кредит до плата е без камата!

Секој кредит до плата е без камата!

Со оглед на глобалната економска ситуација и зголемените цени на сите продукти околу нас, настанаа драстични промени коишто не останаа незабележени од никој од нас.

Со цел максимално да одговориме на твоите потреби и да ти овозможиме потранспарентна услуга, денес стартиравме нова промоција - Секој кредит до плата е без камата!

Што значи тоа? Ако досега ги немаш користено нашите услуги, убаво е да знаеш дека  првиот кредит до плата е без камата до 45 дена, а секој следен, исто така, е без камата ако е вратен во грејс периодот.

Како функционира?

  • Првиот кредит до плата е без камата до 45 дена
  • Секој петти кредит до плата е без камата до 30 дена
  • Секој кредит до плата помеѓу е без камата за првите 5 дена од периодот на користење!

 

И тоа не е сé, Credissimo го зголеми и максималниот износ на еднократните кредити до плата веќе до 30.000 ден.

Како целосно ориентирана компанија кон корисниците, со новата промоционална понуда, уште еднаш докажавме дека го нудиме најдоброто финансиско решение на пазарот за брзо финансирање.

При потреба од дополнителни средства, бескаматниот кредит е најдоброто и најбрзото решение за сите твои предвидени и непредвидени трошоци. Доколку си заинтересиран може да аплицираш и да ја искористиш поволната промоционална понуда.

 Врати се назад

Прочитај повеќе