Новогодишна магија

Новогодишна магија

Во пресрет на најубавиот период од годината, што може да биде помагично од сѐ што се случува околу нас? Всушност, има ли нешто помагично?

Да, има – Новогодишната магија од Credissimo.

И оваа година, во пресрет на новогодишните и божиќните празници ги израдувавме нашите клиенти со нова промоција за бескаматен кредит дури до 60.000 денари со рок на исплата за 3 месеци. Едноставно, колку земаш – толку враќаш!

До кога трае промоцијата?

Празничната понуда почнува од 11.12.2023 година и ќе трае до 15.1.2024 година. Ова е одлична можност да си обезбедиш дополнителни средства кои ќе можеш да ги искористиш да си ги исполниш сите новогодишни желби и активности во претстојниот период.

За кого е наменета?

Промоцијата важи само за нови клиенти.

Како да аплицираш?

За да ја искористиш магичната новогодишна промоција, можеш да аплицираш на www.credissimo.mk или јавиш на 15 020!

Исполни си ги сите желби и влези во Новата 2024 година среќен и безгрижен, заедно со Credissimo!Врати се назад

Прочитај повеќе