Земи кредит до 12 000 денари со 0% камата

Земи кредит до 12 000 денари со 0% камата

Специјално за сите наши клиенти, кои што покажаа интерес кон нашиот кредитен прозивод 'Credissimo до плата', имаме добри новости!

Земи ги сега првиот и секој петти кредит со 0% камата!

Од 01 март 2018 до 01 септември 2018 година секој прв кредит Credissimo до плата со износ од 3000 до 12.000 денари е со 0% каматна стапка за период од 30 дена.

А за нашите лојални клиенти нудиме можност секој петти кредит да биде, повторно со 30-дневен грејс период и 0% каматна стапка*.

Пример: Си земал кредит во износ од 12.000 денари со рок на враќање од 30 дена. Ако го вратите кредитот во 30-дневниот грејс период, го враќате само износот од 12.000 денари.

Credissimo секогаш е до тебе, кога имаш финансиски потешкотии, максимално брзо, со индивидуален пристап, согласно твоите потреби и можности.

Каков е кредитниот производ 'Credissimo до плата'

Брз онлајн кредит до плата е иновација во брзите кредити, воведена од Credissimo, за да ти помогне, кога очекуваш финансиски прилив, но имаш потреба од финансиски средства сега. Со кредитниот производ Credissimo до плата, можеш да земеш од 3 000 до 12 000 ден. и да го вратиш за период од 15 до 30 денови.

Аплицирај брзо и лесно само во три чекори:

  1. Одбери го износот кој го баратш и рокот за враќање на кредитот;
  2. Пополни ја кратката онлајн форма - на сајтот или преку нашата мобилна апликација
  3. Почекај 7 минути за одобрување;
  4. Добиј го одобрениот износ на твојата банкарска сметка

Важно! Апликацијата за кредит е бесплатна и не те обврзува да го земеш кредитот. По одобрување можеш да се откажеш од сумата.

И не забравај, дека постои можност да го продолжиш рокот на важење.

Со особено внимание пристапуваме кон нашите клиенти и добро ги разбираме индивидуалните потреби на секој од вас. Во случај, ако се појави непредвидена ситуација и немаш можност да го вратиш кредитот во дадениот рок, можеш да го споделиш тоа со нашите вработени. Тие ќе најдат оптимални услови и решение, според твоите потреби и можности, а доколку истите се применети за твојот случај, ќе ти предложат да го продолжиш рокот на враќање.

Пари за неколку минути, само во 3 чекори, без камата. Не чекај, земи Credissimo до плата сега »

* Промотивните услови важат за првиот и секој петти кредит "Credissimo до плата" до 12 000 денари и рок на враќање до 30 дена одобрени во периодот од 01.03.2018 година до 01.09.2018 година, со фиксна каматна стапка од 0% и без административни трошоци за одобрување. Кредитните барања се одобруваат согласно Општите услови за одобрување и внатрешните правила на ФД Кредисимо ДООЕЛ Скопје.

ФД Кредисимо ДООЕЛ Скопје, има право во секое време да ги промени условите на промоцијата, а за настанатите промени да ги извести своите клиенти со објавување на својата веб страна.Врати се назад

Прочитај повеќе