Прескокни ги каматите со Orange days

Прескокни ги каматите со Orange days

И оваа година, повторно Orange days во Credissimo!

Кога насекаде околу тебе во омилените продавници и молови сè ќе биде на попуст, не ја пропуштај можноста за подновување. Купи си сѐ што ти е потребно!

Во пресрет на Black Friday, пазарувај безгрижно со најдобрата понуда Orange days.

Земи кредит со апсолутно 0 % камата и купи си сѐ што ќе посакаш.

Прескокни ги каматите и уште сега аплицирај целосно онлајн!

Не заборавај! Во Credissimo нулата си е нула како и да ја свртиш.

Понудата трае од 16.11.2023 до 26.11.2023 година и важи за сите клиенти коишто ќе земат кредит. Кредитот е бескаматен и може да се плаќа на рати или еднократно.

Колку земаш толку враќаш!

Одобрувањето на кредитот е само за неколку минути, со проверка на твојата лична карта. Личните податоци се 100 % заштитени.

Довери се на Credisimo и искористи ја најдобрата понуда за Black Friday.

Промотивните услови за промоцијата Orange days, важат за периодот 16.11.2023 до 26.11.2023 за кредитните продукти Credissimo до плата до 30.000 ден. со рок на враќање 45 дена и Credissimo плус до 30.000 ден., со рок на враќање 3 месеци за нови клиенти. Репрезентативен пример: За кредит Credissimo до плата од 30.000 денари одобрен со рок на враќање до 45 денови и Credissimo плус кредит со рок на враќање 3 месеци, фиксната каматна стапка е 0% , враќате вкупно 30 000 денари. Стапката на вкупните трошоци на годишно ниво (СВТ) изнесува 0%. Личните податоци кои се потребни за аплицирање на кредит и кои ФД КРЕДИСИМО ДООЕЛ Скопје ги обработува ќе бидат пренесени/обработувани надвор од границите на Р. С. Македонија во Европската Унија.Врати се назад

Прочитај повеќе