Orange Days повторно во Credissimo!

Аплицираj
Orange Days повторно во Credissimo!

Специјалната промоција Orange Days во Credissimo е повторно активна! Пред очекуваниот викенд за шопинг без ДДВ од 10.10 до 12.10, како компанија која секогаш е тука за потребите на клиентите, започнуваме промоција за безгрижно пазарување за сите на кои им се потребни дополнителни средства.

Искористи ја промоцијата на Credissimo само од 05.10.2020 до 12.10.2020*, аплицирај за твојот брз кредит до 80 000 денари со попуст во вредност од ДДВ-то – 18% и на тој начин стоката која ја купуваш за викендот без ДДВ е со двојно намалување!

* Промотивните услови за 18% попуст важат за вкупните трошоци за целиот период на бараниот кредит, за секој кредит Credissimo плус до 80 000 денари, одобрен во периодот од 05.10.2020 до 12.10.2020 година. По време на промоцијата кредитниот производ „Credissimo плус“ се одобрува со специјални услови за попуст и нема да може да се користат други промоции и поволности за намалување на трошоците. Кредитните барања се одобруваат согласно ОУ на ФД КРЕДИСИМО ДООЕЛ Скопје, кое го задржува правото да ја прекине промоцијата предвремено.

Повеќе

Списокот со новогодишни ветувања е одличен начин да се фокусираш на желбите кои одамна сакаш да ги оствариш.
Оваа Понуда е упатена кон сите корисници на кредит кои што имаат склучено договор за кредит со Credissimo заклучно со 31.03.2020 година.
Од денес нашите клиенти со секој свој платен кредит учествуваат директно во собирање на средства!