Започнаа Orange Days во Credissimo!

Аплицираj
Започнаа Orange Days во Credissimo!

Поради големиот интерес, промоцијата е со продолжен рок до 08.12.2019!

 

Во пречек на Black Friday, еден од најголемите шопинг празници во светот и во Македонија, Credissimo организира специјална промоција за сите свои клиенти!

Од 25.11.2019 до 08.12.2019 секој Credissimo плус до 80 000 денари е со 50% попуст* на административните трошоци! Ова е вистинска шанса за секој кој сака да ги искористи големите попусти кои ги носи Black Friday. Пречекај ги големите намалувања со полн џеб и без грижи, со помошта на Credissimo. 

 

* Промотивните услови за 50% попуст важат за вкупните административни трошоци за целиот период на бараниот кредит, за секој кредит “Credissimo Плус” до 80 000 денари, одобрен во периодот од 25.11.2019 до 08.12.2019 година. По време на промоцијата кредитниот производ „Credissimo Плус“ се одобрува со специјални услови за попуст и нема да може да се користат други промоции и поволности за намалување на трошоците. Кредитните барања се одобруваат согласно ОУ на ФД КРЕДИСИМО ДООЕЛ Скопје.

Повеќе

Списокот со новогодишни ветувања е одличен начин да се фокусираш на желбите кои одамна сакаш да ги оствариш.
Искористи ја промоцијата и земи до 80 000 ден. со попуст во вредност на ДДВ - 18%!
Оваа Понуда е упатена кон сите корисници на кредит кои што имаат склучено договор за кредит со Credissimo заклучно со 31.03.2020 година.