Услови и потребни документи за земање на брз кредит

Услови и потребни документи за земање на брз кредит

Услови за земање на брз кредит и потребни документи

Кои се условите за земање на кредит во Македонија?

Откако веќе сте одлучиле да аплицирате за кредит, следниот чекор е да ја изберете институцијата во која да аплицирате. Изборот на институцијата зависи од неколку фактори:

  • од тоа колку итно Ви требаат парите;
  • дали може да отсуствувате од работа за да аплицирате на место т.е. во просториите на некоја финансиска или нефинансиска институција;
  • дали имате жирант или не.

Ако изберете да аплицирате во банка аплицирањето може да Ви одземе 2-3 дена , па и повеќе. Ако немате време и барате брзо решение најдобриот варијант е да се обратите кон небанкарска финансиска институција за кредит.

Ние од Credissimо секогаш се трудиме да бидеме од корист на нашите клиенти. Затоа ги направивме нашите услуги максимално достапни и лесни за нашите клиенти. Тие може да аплицираат онлајн и да ги добијат парите само за неколку минути.

Како да аплицирате за брз кредит Credissimo?

  • Првиот чекор е да ја изберете најповолната услуга од Credissimo за Вас, прилагодена на Вашите потреби;
  • Ја пополнувате кратката онлајн форма од нашиот интернет сајт и ја испраќате апликацијата;
  • Чекате неколку минути и добивате одговор дали сте одобрени или не;
  • Парите се префрлени на Вашата трансакциска сметка.

Важно е да знаете дека ако аплицирате за кредит во Credissimo не се потребни гаранти и жиранти. Испраќање на барање за кредит е бесплатно.
Во процесот на аплицирање ќе бидете подобро запознаени со условите и роковите на испата на Вашиот кредит. Целиот процес трае само неколку минути и за неколку минути добивате одговор.
Ако итно Ви требаат пари, не се колебајте. Обратете се кон Credissimo!  Ви гарантираме дека ќе ги добиете парите навреме.

Земи пари сега!​Врати се назад

Прочитај повеќе