Многу, многу награди! Нова наградна игра – „Ma Tantissimo со Credissimo“

Многу, многу награди! Нова наградна игра – „Ma Tantissimo со Credissimo“

Подарок - патување? Во Италија? И пари на сметка? Сега и тоа е возможно. Започна најновата наградна игра „Ma Tantissimo со Credissimo“.

Наградната игра трае цели 16 седмици, и тоа од 24.04.2023 годи сѐ до 13.08.2023 година. Ќе бидат доделени 2 главни награди, патување во Италија за двајца како и паричен надоместок за патувањето, а секако наградниот фонд е составен и од многубројни седмични и месечни награди.

Главна награда

Италија никогаш не била поблиску за најхрабрите авантуристи и сите, кои се во потрага по летна италијанска авантура. Скоро и да може, а  да не го почувствуваш „tantissimo“ вкусот на единственото џелато од некој од познатите италијански плоштади, или пак звукот на туристичката врева измешана со гласните довикувања на Италијанците.

Двајца најсреќни добитници ќе имаат можност да добијат патување во Италија со сите платени трошоци и дополнителни пари т.е. џепарац за трошење таму, за да можат да уживаат без грижа и целосно да се внесат во автентично италијанско доживување.

Добитниците на главните награди ќе бидат извлечени по 8та и 16та недела од наградната игра.

Други награди

Покрај главната награда, ќе бидат доделени следните седмични и месечни награди:

 • 4 мобилни уреди iPhone 14
 • 8 полароид апарати instax mini 11
 • 16 ваучери за вечера во италијански ресторан
 • 16 кошници со италијански производи
 • 32 ваучери за курс по италијански јазик

Право на учество

Право на учество во наградната игра имаат сите нови и постоечки корисници кои што ќе земат кредит за целиот период на наградната игра. Доколку не си наш клиент во наградната игра можеш да се вклучиш искористувајќи ја промоцијата 0% камата за 3 месеци. Процесот за аплицирање на кредит е едноставен, брз и лесен. Се аплицира исклучиво онлајн на www.credissimo.mk или на телефонскиот број 15020, без долги и комплицирани процедури, а парите стигнуваат на твојата сметка веднаш по одобрувањето. Додека се отплаќа кредитот во времетраење од 3 месеци, не плаќаш камата и трошоци - едноставно, колку земаш, толку и враќаш.

Книга со италијански рецепти

Пастата и пицата се двете најпопуларни јадења низ светот и по некоја случајност и двете доаѓаат од магичната Италија. Традиционалната кујна на оваа посебна земја е толку разновидна и неверојатна што е невозможно да издвош само неколку оброци, кои ќе го понесат епитетот највкусни.

За сите љубители на италијанската кујна,  подготвивме неколку автентични рецепти, во кои ќе ти кажеме и неколку екстра тајни со кои ќе ги воодушевиш твоите најблиски.

Пополни ја формата и превземи ја електонската книга со италијански рецепти.

Пополни го формуларот и види ги сите рецепти

 

 

 
Правилата на наградната игра можеш да ги видиш тука.
 
Добитници:
 
                1. Прво извлекување 02.05.2023 г.
 
 • Сашо Ј., ј*****@gmail.com е добитник на ваучер за вечера во италијански ресторант
 • Ален Ќ., k*****@gmail.com е добитник на ваучер за курс по италијански јазик
 • Бојан Ј., b******@yahoo.com е добитник на ваучер за курс по италијански јазик
 • Андреј Н., a******@gmail.com е добитник на кошница со италијански продукти
               2. Второ извлекување 09.05.2023 г.
 
 • Трајче А. t******@gmail.com е добитник на ваучер за вечера во италијански ресторант
 • Сашо М., s*****@gmail.com е добитник на ваучер за курс по италијански јазик
 • Златко Т., t******@outlook.com е добитник на курс по италијански јазик
 • Ангела Ј., a******@gmail.com е добитник на кошница со италијански продукти

 

                3. Трето извлекување 16.05.2023 г.
 
 • Васко К., v******@kagroup.net е добитник на ваучер за вечера во италијански ресторант
 • Станojче Р., s*****@gmail.com е добитник на ваучер за курс по италијански јазик
 • Божица К., b******@yahoo.com е добитник на курс по италијански јазик
 • Стефан Ш., s******@yahoo.com е добитник на кошница со италијански продукти
                4. Четврто извлекување 23.05.2023 г.
 
 • Роза Ј., r******@gmail.com е добитник на ваучер за вечера во италијански ресторант
 • Васко П., v*****@gmail.com е добитник на курс по италијански јазик
 • Гордана С., g******@gmail.com е добитник на курс по италијански јазик
 • Владанка У., u******@hotmail.com е добитник на кошница со италијански продукти
                Прво месечно извлекување 23.05.2023 г.
 
 • Маја А., m******@gmail.com е добитник на iPhone14
 • Мартин Н., m*****@yahoo.com е добитник на полароид апарат со 2 мини филма
 • Тина С., t******@yahoo.com е добитник на полароид апарат со 2 мини филма
 
                5. Петто извлекување 30.05.2023 г.
 
 • Давид Т., t******@gmail.com е добитник на ваучер за вечера во италијански ресторант
 • Оливер К., k*****@yahoo.com е добитник на курс по италијански јазик
 • Марина В., m******@gmail.com е добитник на курс по италијански јазик
 • Александар М., a******@gmail.com е добитник на кошница со италијански продукти
 
                6. Шесто извлекување 06.06.2023 г.
 
 • Бошко Ј., b******@gmail.com е добитник на ваучер за вечера во италијански ресторант
 • Борис А., b*****@yahoo.com е добитник на курс по италијански јазик
 • Мирослав А., а******@yahoo.com е добитник на курс по италијански јазик
 • Александра Т., a******@yahoo.com е добитник на кошница со италијански продукти
 
                7. Седмо извлекување 13.06.2023 г.
 
 • Тамара К., t******@hotmail.com е добитник на ваучер за вечера во италијански ресторант
 • Ивана С., d*****@hotmail.com е добитник на курс по италијански јазик
 • Жарко Д., d******@gmail.com е добитник на курс по италијански јазик
 • Сретен Ј., s******@hotmail.com е добитник на кошница со италијански продукти
                8. Осмо извлекување 20.06.2023 г.
 
 • Гордана Б., b******@yahoo.com е добитник на ваучер за вечера во италијански ресторант
 • Илија К., i*****@gmail.com е добитник на курс по италијански јазик
 • Игор Л., i******@gmail.com е добитник на курс по италијански јазик
 • Златко Т., t******@gmail.com е добитник на кошница со италијански продукти
                Прво главно извлекување 20.06.2023 г.
 
 • Ѓорѓи П., p******@yahoo.com е добитник на ваучер за патување во Италија и паричен хонорар

 

                Второ месечно извлекување 20.06.2023 г.
 
 • Боби Г., b******@yahoo.com е добитник на iPhone14
 • Јована Д.., ј*****@gmail.com е добитник на полароид апарат со 2 мини филма
 • Дамјан Н., t******@gmail.com е добитник на полароид апарат со 2 мини филма
                9. Девето извлекување 27.06.2023 г.
 
 • Милчо Т., m******@hotmail.com е добитник на ваучер за вечера во италијански ресторант
 • Татјана Д., t*****@gmail.com е добитник на курс по италијански јазик
 • Милена П., m******@gmail.com е добитник на курс по италијански јазик
 • Љубе С., s******@gmail.com е добитник на кошница со италијански продукти
                10. Десето извлекување 04.07.2023 г.
 
 • Ирена М., i******@live.com е добитник на ваучер за вечера во италијански ресторант
 • Бојан С., b*****@gmail.com е добитник на курс по италијански јазик
 • Александар С., a******@gmail.com е добитник на курс по италијански јазик
 • Марина С., m******@yahoo.com е добитник на кошница со италијански продукти
                11. Единаесетто извлекување 11.07.2023 г.
 
 • Петар К., p******@gmail.com е добитник на ваучер за вечера во италијански ресторант
 • Васко М., v*****@hotmail.com е добитник на курс по италијански јазик
 • Крсте М., k******@gmail.com е добитник на курс по италијански јазик
 • Мери М., m******@yahoo.com е добитник на кошница со италијански продукти
                12. Дванаесетто извлекување 18.07.2023 г.
 
 • Стефан С., s******@gmail.com е добитник на ваучер за вечера во италијански ресторант
 • Симеона М., m*****@gmail.com е добитник на курс по италијански јазик
 • Благојче Н., b******@gmail.com е добитник на курс по италијански јазик
 • Сашо Ш., s******@gmail.com е добитник на кошница со италијански продукти
                Трето месечно извлекување 18.07.2023 г.
 
 • Андријана П., а******@gmail.com е добитник на iPhone14
 • Натка Н.., n*****@yahoo.com е добитник на полароид апарат со 2 мини филма
 • Горан Ѓ., g******@hotmail.com е добитник на полароид апарат со 2 мини филма
                13. Тринаесетто извлекување 25.07.2023 г.
 
 • Миодраг Л., m******@yahoo.com е добитник на ваучер за вечера во италијански ресторант
 • Ѓокица Т., g*****@hotmail.com е добитник на курс по италијански јазик
 • Aнтонио Ѓ., a******@hotmail.com е добитник на курс по италијански јазик
 • Александар Ч., а******@yahoo.com е добитник на кошница со италијански продукти
                14. Четиринаесето извлекување 01.08.2023 г.
 
 • Кристијан Д., k******@gmail.com е добитник на ваучер за вечера во италијански ресторант
 • Дејан Д., d*****@gmail.com е добитник на курс по италијански јазик
 • Димитар Џ., d******@palmuc.org е добитник на курс по италијански јазик
 • Игор Д., b******@gmail.com е добитник на кошница со италијански продукти
                15. Петнаесетто извлекување 08.08.2023 г.
 
 • Никола С., s******@live.com е добитник на ваучер за вечера во италијански ресторант
 • Елизабета Г., е*****@vincinni.com е добитник на курс по италијански јазик
 • Мартин Н., m******@yahoo.com е добитник на курс по италијански јазик
 • Никола Т., n******@gmail.com е добитник на кошница со италијански продукти
                16. Шеснаесетто излекување 15.08.2023 г.
 
 • Милјана П., m******@gmail.com е добитник на ваучер за вечера во италијански ресторант
 • Бобан И., i*****@gmail.com е добитник на курс по италијански јазик
 • Александар А., а******@live.com е добитник на курс по италијански јазик
 • Ѓокица А., g******@gmail.com е добитник на кошница со италијански продукти

 

                Четврто месечно извлекување 15.08.2023 г.
 
 • Златко М., z******@gmail.com е добитник на iPhone14
 • Антонио В., а*****@gmail.com е добитник на полароид апарат со 2 мини филма
 • Наташа И., n******@gmail.com е добитник на полароид апарат со 2 мини филма
                Второ главно извлекување 15.08.2023 г.
 
 • Цена П., c******@yahoo.com е добитник на ваучер за патување во Италија и паричен хонорар


Врати се назад

Прочитај повеќе