Многу, многу награди! Нова наградна игра – „Ma Tantissimo со Credissimo“

Многу, многу награди! Нова наградна игра – „Ma Tantissimo со Credissimo“

Започна најголемата и највозбудливата наградна игра! Вклучи се и ти и добиј!

Испрати ја ратата на одмор!

Испрати ја ратата на одмор!

Одмараш ти, одмара и твојата рата! Земи кредит до 120 000 ден. и плати ја првата со одложено плаќање на првата рата!

,,Заврти на зелено

,,Заврти на зелено" и освој награди

Вклучи се во новата наградна игра и освој електричен тротинет или парична награда 5 000 ден.

Љубовта е портокалова!

Љубовта е портокалова!

Започнуваме со нова наградна игра и ја боиме љубовта во портокалово!