Стани дел од Лојалната програма на Credissimo

Стани дел од Лојалната програма на Credissimo

Продолжуваме да ги исполнуваме желбите на најлојалните клиенти!

Пред само една година, создадовме Лојална програма со што започнавме да ги наградуваме сите редовни и коректни клиенти за нивната лојалност. При секое следно аплицирање сите лојални клиенти добиваат попуст од дополнителните трошоци.

Ова лето, ја надоградивме Лојалната програма со нови бонуси и бенефиции, кои што ќе направат најлојалните клиенти да се почувствуваат уште поспецијални.

Сега, Лојалната програма ти заштедува и пари!

Од денес, како знак на благодарност за редовноста и лојалноста како наш клиент ќе добиваш  среќни детелинки коишто собирајќи ги, во иднина ќе ти носат сѐ поголеми попусти.

Освен тоа, во твојот кориснички профил ќе можеш да видиш колку пари си заштедил со попустите коишто ги користиш од Лојалната програма.

Како добиваш Credissimo детелинка?

  • Редовно ги плаќаш ратите, без задоцнување
  • Често ги користиш нашите услуги
  • Колку повеќе земени кредити имаш, толку повеќе бенефиции
  • Извршуваш навремена целосна исплата на кредитот

лојална програма

 

Информација за индивидуалните попусти, бонуси и заштедени суми, можеш да ги видиш во твојот кориснички профил.

Најави се во својот профил и види колку детелинки си собрал, колку е твојот попуст од Лојалната програма за следното аплицирање и колку пари си заштедил од попустите.

Ако сеуште не си наш клиент, сега е вистинскиот момент да ни се довериш! Нашата Лојална програма секогаш ќе биде на твоја страна!

Аплицирањето за кредит е целосно онлајн, а процедурата на разгледување и одобрување е брза и едноставна. Трансферот на одобрениот износ е веднаш на трансакциската сметка.Врати се назад

Прочитај повеќе