Замисли си желба и можеби ќе ти се оствари!

Замисли си желба и можеби ќе ти се оствари!

Полека се наближуваат најубавите празници во годината. Насекаде околу нас е украсено, луѓето се еуфорични и весели и веќе се чувствува новогодишната магија.

Дали веќе и тебе те обзеде оваа празнична еуфорија и почна да си ја замислуваш твојата новогодишна желба? Или можеби размислуваш што да им подариш на твоите блиски и како да ги изненадиш оваа Нова година?

Credissimo, како и секогаш, мисли на тебе и одлучи празничната еуфорија да ти ја направи уште помагична, да ти ја стопли душата и да ти го врати она детско чувство на радост и возбуда за Нова година. Традиционално, и оваа година организиравме Новогодишна наградна игра со која ќе оствариме дел од желбите на своите клиенти со вкупен фонд од 120.000 денари месечно.

Како да учествуваш?

Аплицирај за Credissimo до плата или Credissimo Плус во периодот од 01.12.2021 до 31.01.2022 и биди дел од наградната игра. За време на аплицирањето треба да ја напишеш твојата желба во нашата Желботека и со тоа стануваш потенцијален добитник на голема парична награда со која ќе можеш да ја оствариш својата желба.  

На тебе останува само да си ја замислиш својата најпосакувана новогодишна желба и максимално да се препуштиш во уживањето во најубавиот период од годината. А, секоја споделена желба со твоите блиски ти носи 10 % попуст од трошоците при користењето на кредитот.

Прочитај ги правилата на наградната игра тука.

 

 
Добитници:
 

1. Прво извлекување 16.12.2021 г.  - Марио Блажев, m*********@hotmail.com е добитник на 60 000 ден.

2. Второ извлекување 04.01.2022 г.  - Трајче Пешов, t****v@yahoo.com е добитник на 60 000 ден.

3. Трето извлекување 18.01.2022 г. - Анџела Илиева, а***************@gmail.com е добитник на 60 000 ден.

4. Четврто извлекување 01.02.2022 г. - Цвета Неделковска, c**********@gmail.com е добитник на 60 000 ден.Врати се назад

Прочитај повеќе