Започнаа Orange Days во Credissimo!

Започнаа Orange Days во Credissimo!

Поради големиот интерес, промоцијата е со продолжен рок до 08.12.2019!

 

Во пречек на Black Friday, еден од најголемите шопинг празници во светот и во Македонија, Credissimo организира специјална промоција за сите свои клиенти!

Од 25.11.2019 до 08.12.2019 секој Credissimo плус до 80 000 денари е со 50% попуст* на административните трошоци! Ова е вистинска шанса за секој кој сака да ги искористи големите попусти кои ги носи Black Friday. Пречекај ги големите намалувања со полн џеб и без грижи, со помошта на Credissimo. 

 

* Промотивните услови за 50% попуст важат за вкупните административни трошоци за целиот период на бараниот кредит, за секој кредит “Credissimo Плус” до 80 000 денари, одобрен во периодот од 25.11.2019 до 08.12.2019 година. По време на промоцијата кредитниот производ „Credissimo Плус“ се одобрува со специјални услови за попуст и нема да може да се користат други промоции и поволности за намалување на трошоците. Кредитните барања се одобруваат согласно ОУ на ФД КРЕДИСИМО ДООЕЛ Скопје.Врати се назад

Прочитај повеќе