100% попуст од каматата – опростена ти е!

100% попуст од каматата – опростена ти е!

Започна нова неверојатна понуда што никако не е за испуштање.

Никогаш не било полесно да земеш дополнителна сума, а истовремено и со најдобри услови. Сега попустот е цели 100% од каматата и важи за целиот рок на отплата.

Со новата промоција всушност ти ја опростуваме каматата.

За кои кредитни продукти важи понудата?

Опростувањето на каматата важи и за двата кредитни продукти, Credissimo плус до 200.000 ден.  и Credissimo до плата до 30.000 ден.

Кој може да аплицира за оваа понуда?

Сите нови, но и веќе постоечки клиенти кои што немаат активен кредит.

До кога трае промоцијата?

Започнува на 11.03.2024 и трае до 17.03.2024 г.

Како да ја искористиш промоцијата?

Аплицирај оналјн или јави се на 15 020!

 Врати се назад

Прочитај повеќе