Нова празнична понуда

Нова празнична понуда

Credissimo уште еднаш подготви одлична промоција за своите корисници, со која ќе им ги разубави претстојните празници. За максимално и безгрижно да уживаш во периодот што следува, продолжените викенди и празници, сега можеш да си обезбедиш дополнителни средства по најповолни улови, со 0% камата и да го вратиш на 3 рати.

Периодот пред велигденските празници е одлична можност за креирање нови спомени со најблиските членови на твоето семејство, како и за заслужен одмор од секојдневните обврски.

Можностите се бесконечни, а одлуката е твоја. Оствари ги своите желби, креирај нови спомени и прослави ги празниците на најдобар начин, без финансиски тешкотии.

Каква е новата промоција?

Промоцијата е за бескаматен кредит што можеш да го враќаш на 3 месечни рати и важи само за нови клиенти. Процесот за аплицирање за кредит е многу едноставен, брз и лесен. Аплицираш целосно онлајн, без долги и комплицирани процедури, а парите стигнуваат на твојата сметка веднаш! За целиот период на отплаќање на кредитот не плаќаш камата – колку земаш, толку враќаш!

Кои услови треба да ги исполнуваш за да аплицираш?

  • Да си полнолетен
  • Да имаш важечки личен документ

Како да аплицираш?

  • Целосно онлајн, преку веб-сајтот на www.credissimo.mk
  • Преку чат-платформите
  • Јави се на 15020

До кога трае промоцијата?

Промоцијата трае од 27.03.2023 до 23.04.2023.

Искористи го периодот и обезбеди средства за сѐ што сакаш да направиш!Врати се назад

Прочитај повеќе