Втор МИЛИОН, втора шанса!

Втор МИЛИОН, втора шанса!

Не успеа ли да зграпчиш дел од МИЛИОНОТ? Не грижи се, ќе имаш нова можност затоа што даваме ВТОР МИЛИОН во бесплатна камата.

Првиот милион се потроши многу брзо, а коментарите за тоа колку добра е промоцијата не престанаа да доаѓаат од  различни канали. Секој сакаше да зграпчи од МИЛИОНОТ! Секој се надеваше да остане од бесплатна камата и за него!

Во моментите кога МИЛИОНОТ започна драстично да намалува, започнаа да пристигнуваат и барања пак да направиме таква промоција. Затоа решивме да дадеме втор МИЛИОН во бесплатна камата. Се надеваме овој пат да има за сите!

Вториот МИЛИОН го даваме за да ги задоволиме желбите и очекувањата на нашите корисници, но и за да им ги направиме празниците побезгрижни и поубави.

Ја продлжуваме промоцијата за прв бескаматен кредит до 30.000 ден. за 3 месеци. Промоцијата ќе биде валидна до 19.05.2024.

Водени од тоа дека во пресрет на празниците трошоците ќе бидат поголеми, на располагање сме со дополнителни средства за сите што ќе имаат потреба.

Нема потреба да се двоумиш! Доколку ти требаат дополнителни средства, искористи ја промоцијата. Навистина, кредитот е целосно бескаматен. Колку земаш, толку враќаш!

Среќно трошење на новиот втор милион. Среќни првомајски и велигденски празници!Врати се назад

Прочитај повеќе