Земаш 120 000 ден., враќаш 120 000 ден.!

Земаш 120 000 ден., враќаш 120 000 ден.!

Зошто да го одбереш Credissimo? Затоа што со промоцијата за нови клиенти колку земаш, толку враќаш.

Топлите денови носат радост и позитивно расположение. Во овој период од годината сите ние ја будиме пролетта во себе и сме мотивирани да направиме нови промени коишто ќе внесат ведрина и свежина во нашето секојдневие.

За да ги оствариме нашите замисли и планови, често имаме потреба од дополнителни финансиски средства. Ако имаш идеи за тоа како да си ја направиш оваа пролет поубава, а ти недостигаат пари – ние ја имаме најдобрата промоција досега.

Каква е новата промоција на Credissimo?

За да можеш максимално да уживаш во претстојните денови, создадовме нова промоција за кредит до 120 000 ден. со 0 % камата. Колку земаш, толку враќаш! Единствениот услов е да го вратиш земениот износ до доспевањето на првата месечна рата или во максималниот грејс период од 45 дена. Доколку досега не си бил клиент на Credissimo, ова е вистинскиот момент да ни се довериш.

До кога трае промоцијата?

Промоцијата трае од 09.05.2022 до 05.06.2022. Сите одобрени и земени кредити во тој период ќе бидат вклучени во извлекувањата на тековната наградна игра „Заврти на зелено“, за парична награда од 5 000 ден. или електричен тротинет.

Имаш огромна желба за промени во твојот дом по монотоните зимски денови? Сѐ повеќе имаш потреба времето да го минуваш во дворот, а тој ти изгледа еднолично и несредено? Те притискаат и плановите за годишен одмор, а честите понуди од туристичките агенции за рано резервирање само те потсетуваат на тоа дека можеби конечно ќе можеш да си го дозволиш одморот од соништата? Можеш да имаш сѐ, затоа што со новата промоција на Credissimo, сѐ е полесно.

Направи список за тоа што сѐ сакаш да оствариш како план и замисла, и аплицирај! Одобрувањето е за само неколку минути, а парите веднаш ќе бидат на твојата сметка.Врати се назад

Прочитај повеќе