Зграпчи дел од МИЛИОНОТ на Credissimo

Зграпчи дел од МИЛИОНОТ на Credissimo

Ова не е излитена првоаприлска шега, навистина не е за „априлилии“ - станува збор за нашата најнова промотивна понуда, каква што досега немало на друго место.

Подаруваме 1 МИЛИОН денари со бесплатна камата! Што значи, сѐ освен главницата плаќаме ние- ти враќаш само толку колку што си земал, т.е.  земаш целосно бескаматен кредит!

 

Како да зграпчиш од милионот?

Земи како нов клиент Credissimo плус до 30.000 денари со рок на отплата од 3 месеци, и врати го истиот износ без да плаќаш камата и дополнителни трошоци за целиот период.

Многу е едноставно зграпчуваш од минионот во бесплатна камата - аплицирај и износот веднаш ќе ти биде на сметка.

Како да аплицираш?

Брзо, лесно и онлајн на www.credissimo.mk, или јави се на 15 020!

Нема потреба да се двоумиш!  Доколку ти требаат дополнителни средства, искористи ја промоцијата. Навистина, кредитот е целосно бескаматен. Колку земаш, толку враќаш!

До кога важи промоцијата?

Промоцијата започна на 18.03.2024 и ќе важи до 19.05.2024. Аплицирај и зграпчи и ти дел од МИЛИОНОТ со бесплатна камата. И не, ова не е првоаприлска шега. Побрзај и аплицирај затоа што МИЛИОНОТ со бесплатна камата започна да се намалува...Врати се назад

Прочитај повеќе