Во Credissimo добиваш одобрување на кредит за 7 минути

Во Credissimo добиваш одобрување на кредит за 7 минути

Во брзото секојдневие во кое живееме често сме придружени од различни околности, во кои имаме итна потреба од пари поради различни финансиски потешкотии. Токму во такви моменти обично излегува нешто важно и итно - плаќање на сметки, неодложен ремонт дома, итен ремонт на автомобилот и др. Кога околностите го наметнуваат, секогаш можеш да сметаш за помош од Credissimo, а сега ...

Брза помош во неодложни ситуации - доаѓа до 7 минути

Само до пред неколку години процесот на аплицирање можеше да биде само пред вработен во канцеларија на избраната компанија. Клиентите беа принудени да чекаат во редици, да пополнуваат бескрајни образци и формулари и дури да бидат прашувани пред другите клиенти кои чекаат на ред. Самата процедура одземаше неколку дена. За секој од нас тоа би било напнато и непријатно искуство. Благодарение на автоматизираните процеси кои Credissimo ги воведе прва во секторот, сега аплицирањето и земањето на кредит трае само неколку минути.

Како процесот е толку брз?

Онлајн кредитите на Credissimo, нудат максимално едноставна постапка за аплицирање и земање на парите. Брзаме, затоа што знаеме дека е итно, затоа времето од пријавата до добивање на одговор е до 7 минути. Дури не е потребно да стануваш од компјутерот - сè е целосно онлајн без купишта непотребни документи и вадење на на нови, нема чекање во редици и префрлување од еден вработен на друг, во бескрајно чекање за одобрување. Ова е можно преку имплементирање на сопствена иновативна платформа за сеопфатно управување на процесите на обработка на барањата за кредит во реално време, овозможувајќи при почитувањето на одредени услови еден кредит да биде разгледан, одобрувањето и префрлувањето на парите да се случува во рамките на неколку минути.

Во таков тежок момент, нема ништо поскапоцено од некој кој може да ти помогне, да ти подаде рака и да ти пружи поткрепа. Не можеме да ги решиме сите проблеми, но можеме да ти помогнеме околу твоите финансиските потешкотии, за да се фокусираш на поважните работи.

Ова лето, 7 ќе биде твојот среќен број!

Знаеме дека твоето време е драгоцено, па затоа од Credissimo земаш кредит само за 7 минути! А за да ти докажеме дека 7 е среќен број ова лето имаме посебно изненадување за тебе.

Вклучи се сега во нашиот летен предизвик! Добиј пари за 7 минути и на секои 7 дена по еден среќен добитник ќе добие 7 000 денари, а кон крајот на летото може да добиеш сосема нов iPhone 7!

Со Credissimo може да добиеш само за 7 минути!

Биди еден од првите и аплицирај за кредит преку нашата мобилна апликација за Android или iOS, или аплицирај преку нашата веб страна credissimo.mk! Секој петок еден од клиентите кои земале кредит во претходните 7 дена ќе добие 7.000 денари. А на 1-ви септември еден од сите клиенти кои земале кредит од Credissimo за периодот 07.07 - 31.08.2017 година, ќе добие чисто нов iPhone 7!

Земи пари сега и поверувај во твојот среќен број!Врати се назад

Прочитај повеќе