Të gjitha lojërat, të organizuara nga Credissimo

Освежи го летото со Credissimo!
Освежи го летото со Credissimo!
Подаруваме All Inclusive летување во Турција и 11 пати по 15.000 денари
Lojra
| FROM Credissimo МК - 11.06.2021
Добиј паричен подарок од Credissimo!
Добиј паричен подарок од Credissimo!
Учествувај во наградната игра и може да добиеш една една од 7-те парични награди во вредност од 15 000 ден.!
Lojra
| FROM Credissimo МК - 14.12.2020
Добиј iPhone 11 со Credissimo!
Добиј iPhone 11 со Credissimo!
Започна нашата нова наградна игра! Учествувај сега и може да добиеш нов iPhone 11!
Lojra
| FROM Credissimo МК - 01.11.2019
Летна авантура со Credissimo
Летна авантура со Credissimo
Вклучи се во нашата летна наградна игра и може да освоиш All Inclusive одмор за двајца во Грција или една од многуте други летни награди!
Lojra
| FROM Credissimo МК - 25.06.2019
Избери си Велигденско изненадување!
Избери си Велигденско изненадување!
Кажи ни што сакаш да пронајдеш во твоето Велигденско јајце и можеби токму ти ќе бидеш еден од добитниците на една од многуте награди!
Lojra
| FROM Credissimo МК - 27.03.2019
Изненади ја омилената дама за 8-ми Март!
Изненади ја омилената дама за 8-ми Март!
Вклучи се во нашата игра и може да си еден од добитниците, на кој ќе подариме незаборавен подарок!
Lojra
| FROM Credissimo МК - 21.02.2019
Со Дедо Мраз една желба, со Credissimo сите!
Со Дедо Мраз една желба, со Credissimo сите!
Познатата ТВ водителка Лила Филиповска го откри вистнискиот пат кон остварувањето на сите желби во новата кампања на компанијата
Lojra
| FROM Credissimo МК - 07.12.2018
Биди во Плус со Credissimo Плус!
Биди во Плус со Credissimo Плус!
Започна нашата нова летна наградна игра. Големата награда е iPhone 8, плус уште многу други изненадувања!
Lojra
| FROM Credissimo МК - 27.06.2018
Me shfrytëzimin e ueb-faqes për kredi të shpejta credissimo.mk, ju i pranoni kushtet për 'cookies' nga ana jonë. Me ato ne e përmirësojmë cilësinë e shërbimeve tona.