Credissimo со четири номинации во престижниот натпревар "Сајт на годината 2017"

ОД Credissimo МК | 01.12.2017
Credissimo со четири номинации во престижниот натпревар

Среќни сме да споделиме со Вас дека Credissimo беше номинирана во четири категории во престижниот натпревар "Сајт на годината":

  • Најдобар сајт за 2017 година
  • Најдобар бизнис / корпоративен
  • Најдобар мобилен сајт
  • Финансиски услуги, банкарство и обезбедување

"Номинациите на класацијата доаѓаат на база на одличните резултати, новостите и иновациите, кои компанијата успеа да ги спроведе во изминатата година, а за нас учеството и номинацијата на конкурсот е уште еден доказ за добро завршена работа на екипата и коректна потрошувачка политика во корист на нашите клиенти ", коментира раководството на компанијата.

Поддржи нѐ со тоа што ќе гласаш за глас и ќе ни помогнеш да победиме!

Како нѐ поддржувате?

Можете да гласате на следниот линк до 10.12.2017.

http://sajtnagodinata.mk/pages/site_votes/app_for_vote.php

1. Се воведува имеил во полето E-mail: *, се чекира I'm not a robot и кликаш на “Испрати“.

2. На имеилот пристига порака со линк преку кој може да се гласа.

3. Се гласа преку доделување на 2,6 и 10 поени за сајтот во категоријата.

Credissimo е номиниран за:

  • Најдобар сајт за 2017 година
  • Најдобар бизнис/корпоративен
  • Најдобар мобилен сајт
  • Финансиски услуги, Банкарство и Осигурување

4. На крај кликаш на “Потврди“ и гласањето е завршено.

Што претставува конкурсот „Сајт на годината“?

Сајт на Годината е манифестација која по осми пат во Македонија ги избира најдобрите веб сајтови во повеќе категории. Манифестацијата е организирана од Media Solutions и системот за онлајн реклами Keep An Eye, а под покровителство на Град Скопје, ИАБ Македонија и Министерството за информатичка технологија.

Избор за Сајт на годината е проект кој има за цел да ги промовира, развива и поддржува интернет медиумите и севкупното интернет издаваштво во Македонија. Сајт на годината ги адресира сите прашања поврзани со електронскиот медиум и простор во Македонија. Мисијата на оваа манифестација е да го подигне нивото на електронскиот медиумски простор во Македонија преку препознавање и наградувањае на најдобрите остварувања од разни области на електронското издаваштво и развој на интернет културата во Македонија.

Гласањето од интернет посетителите ќе започне од 24.11.2017 и ќе трае заклучно со 10.12.2017.

Победниците ќе бидат објавени на 16.12.2017 на свечена манифестација, при што ќе се поделат симболични награди и плакети на победниците од секоја категорија.

Назад

Mëso më shumë

Me shfrytëzimin e ueb-faqes për kredi të shpejta credissimo.mk, ju i pranoni kushtet për 'cookies' nga ana jonë. Me ato ne e përmirësojmë cilësinë e shërbimeve tona.