Стани дел од Лојалната програма на Credissimo

ОД Credissimo МК | 12.07.2021
Стани дел од Лојалната програма на Credissimo

Како резултат на петгодишната доверба, големата редовност и коректност од нашите клиенти, создадовме Лојална програма со која што им заблагодаруваме и ги наградуваме за нивната лојалност.

При секое следно аплицирање користиш поголем попуст!

За кој е лојалната програма?

Лојалната програма е на твоја страна! Таа е создадена и предназначена за редовни и лојални клиенти кои што коректно и навреме си ги плаќаат месечните рати.

Секоја редовна исплата на тековниот кредит ти дава поголем попуст при секое следно аплицирање.

Колку поредовно ги плаќаш месечните рати, толку подобро за тебе! Попустите се во зависност од твојата редовност на плаќањето во Credissimo.

За да добиеш повеќе информација за тоа како функционира Лојалната програма прочитај ги најчесто поставуваните прашања од нашите клиенти во врска со неа:

  • Како да се вклучам во Лојалната програма?

Потребно е да имаш барем еден исплатен кредит. При аплицирањето за вториот кредит автоматски си вклучен во Лојалната програма. Попуст користиш само ако претходните кредити се исплатени редовно.

  • Како да знам колкав попуст добивам?

Информација за твојот индивидуален попуст добиваш од наш вработен, при одобрувањето на твојата апликација за кредит.

  • За кои кредити важи Лојалната програма?

Лојалната програмата важи и за двата онлајн кредити Credissimo плус и Credissimo до плата.

Како работи лојалната програма на Credissimo?

лојална програма

 

Стани дел од задоволните и редовни клиенти на Credissimo! Вклучи се во лојалната програма, секој следен кредит е со поголемо намалување.

Сега твојата лојалност се исплаќа! Заслуженото веќе е факт, а ќе биде и уште подобро во иднина!

Следи ги редовно новитетите на нашиот сајт и на профилите во социјалните мрежи. Следат уште многу други попусти и бонуси за сите лојални клиенти.

Заедно со вас сме број 1!

Назад

Mëso më shumë

Me shfrytëzimin e ueb-faqes për kredi të shpejta credissimo.mk, ju i pranoni kushtet për 'cookies' nga ana jonë. Me ato ne e përmirësojmë cilësinë e shërbimeve tona.