Credissimo е број 1 во Македонија според корисниците на брзи кредити

ОД Credissimo МК | 20.05.2021
Credissimo е број 1 во Македонија според корисниците на брзи кредити

Корисниците на брзите кредити, веќе нѐ препознаваат како компанија која постојано се труди да ги подобри своите процеси и продукти сѐ со цел да ги задоволи потребите и желбите на своите клиенти. Нашата компанија постојано спроведува редовни внатрешни истражувања, преку кои клиентите директно го споделуваат нивното искуство и мислење за нашата работа како финансиска институција. Овие резултати се особено важни, бидејќи врз база на овие податоци ја градиме нашата стратегија и ги предвидуваме понатамошните чекори за развој на компанијата.

Од последното внатрешно истражување кое се спроведе помеѓу корисници на брзи кредити од различни компании во Македонија, 63% од активните учесници го наведуваат Credissimo како водечката компанија за брзи кредити. Втората компанија за брзи кредити во оваа категорија е наведена од 17% од учесниците.

Оваа статистика не е случајна, доказ за квалитетот и професионалноста на нашата услуга се 5-те успешни години, колку што сме активни на пазарот, во кои над 100 000 корисници ни се доверија, а од нив над 96% се задоволни од нашите услуги.

Credissimo продолжува да работи во корист на своите клиенти, како и да нуди брзи и лесни финансиски средства за сите предвидени и непредвидени трошоци. Особена предност во нашата компанија е можноста да се дојде до овие средства брзо и безбедно, целосно онлајн и без посета на канцеларии или напуштање на домот.

Назад

Прочитај повеќе

Со користењето на сајтот за брзи кредити credissimo.mk, ги прифаќаш условите за 'cookies' од наша страна. Со нив ние го подобруваме квалитетот на нашите услуги.