Добротворна акција по повод подигнувањето на свеста  за децата со аутизам

Добротворна акција по повод подигнувањето на свеста за децата со аутизам

Credissimo како општествено одговорна компанија и оваа година не заборави на лицата со посебни потреби. Направивме добротворна акција по повод 2 април, Светскиот ден за подигнување на свеста за децата со аутизам.

 Credissimo станува симбол за поддршка и мотивација на првачињата

Credissimo станува симбол за поддршка и мотивација на првачињата

За трета година по ред, продолжужаме со визионерската иницијатива и ги поддржужаме најмладите ученици на нивниот прв училишен ден

Дониравме 100.000 ден. за поплавите во Делчево

Дониравме 100.000 ден. за поплавите во Делчево

Секогаш донираме каде што е најпотребно.

Реновиравме библиотека во Кочани

Реновиравме библиотека во Кочани

Целосно ја реновирановиравме библиотеката во ОУ “Раде Кратовче” - Кочани