Промо! 0% камата * за секој нов клиент

ОД Credissimo МК | 14.03.2017
Промо! 0% камата * за секој нов клиент

Ново! Колку земаш толку враќаш! Credissimo има специјална понуда за тебе: секој прв заем Credissimo до плата е без камата со грејс период од 15 дена! Земаш од 3 000 до 12 000 денари и враќаш толку колку што си земал!

Не чекај, аплицирај сега » 

Ако имаш потреба од пари за кратко време, сега е моментот!

Земи го твојот прв Credissimo до плата - целосно онлајн, во 3 чекори со 0% камата и без административни трошоци. Грејс периодот е 15 дена.

Ти требаат пари, а има уште многу додека земеш палта ? Credissimo до плата!

Credissimo до плата е брз заем, кој ти помага во моментите во кои итно ти требаат пари. Земаш од 3 000 до 12 000 ден. само за неколку минути. Рокот на исплата e од 15 до 30 дена. Целосно онлајн, без шетање по канцеларии, чекање во редици и потпишување на еден куп документи.

0% камата и административни трошоци: Специјално само за нови клиенти

Специјална понуда! Секој прв заем до плата со период на исплата од 15 дена и вратен во 15-дневен грејс период, е безкаматен.

Аплицирај брзо и лесно само во три чекори:

  1. Избираш сума и ја пополнуваш кратката онлајн форма
  2. Одговор на барањето добиваш неколку минути.
  3. Парите се префрлени на твојата трансакциска сметка.

Важно! Апликацијата за кредит е бесплатна и не те обврзува да го земеш кредитот. По одобрување можеш да се откажеш од сумата.

Пари за неколку минути, само во 3 чекори, без камата. Не чекај, земи Credissimo до плата сега »

* Промотивните услови важат за периодот од 14.03.2017 година до 30.06.2017 година за прв кредит од кредитниот производ 'Credissimo до плата', за суми 3 000 до 12 000 денари, со 15 дневен грејс период при фиксна камата од 0% и ГПР 0%. Кандидатите се предмет на одобрување, согласно Општите услови и внатрешни правила на Кредисимо. 

Назад

Прочитај повеќе

Со користењето на сајтот за брзи кредити credissimo.mk, ги прифаќаш условите за 'cookies' од наша страна. Со нив ние го подобруваме квалитетот на нашите услуги.