Credissimo SNAP

Воведовме нова услуга која што претставува иновација за автоматско пополнување на податоци со можност за прикачување и на селфи со личната карта. Испраќањето на селфи е дополнителна мерка за подобра идентификација и е доброволно. Гарантира поголема безбедност и сигурност, како за клиентот така и за нас.

На тој начин се заштедува време од досадното рачно пополнување на податоците и се избегнува правењето на грешки.

 
Аплицирај

Знаеме дека во овие динамични времиња нашите клиенти имаат потреба од брзи софтифицирани решенија.

Credissimo SNAP е иновативна технологија, која што ја создадовме за да го направиме процесот на аплицирање за кредит побрз и полесен.

Пополни ги личните податоци автоматски со Credissimo SNAP. Потребно е само да ја сликаш твојата лична карта! И готово!

Без пополнување на рака! Без погрешно пополнети податоци! Со само два клика!

Како работи?

Избор на сума и рок
1

Избор на сума и рок

Земи до 200.000 ден, избери рок на отплата, воведи имејл и телефон.

Пополнување на податоците
2

Пополнување на податоците

Избери ја опцијата за автоматско пополнување на податоците и прикачи слика од твојата лична карта.

Испраќање на апликацијата
3

Испраќање на апликацијата

Твоите лични податоци веќе се пополнети автоматски. Заврши со пополување на останатите детали.

Зошто да го користиш?
Заштедуваш време
Побрзо и полесно е
Без правописни грешки
Добиваш пари навреме