Првиот кредит на рати е со 0% камата за цели 3 месеци!

ОД Credissimo МК | 01.03.2021
Првиот кредит на рати е со 0% камата за цели 3 месеци!

Никогаш не си бил клиент на Credissimo? Сега е вистинскиот момент да ни се довериш!

Искористи ја промоцијата и аплицирај за твојот прв Credissimo Плус до 30 000 ден. со период на исплата од 3 месеци, само сега со 0% камата. Промоцијата е валидна само за нови клиенти на Credissimo кои немаат одобрен кредит и важи во периодот од 01.03.2021 г. до 31.03.2021 г.

Земи го твојот прв бескаматен кредит на рати во 3 лесни чекори:

 

  • Поднеси апликација за сума од 6000 ден. до 30 000 ден. со период на исплата од 3 месеци;
  • Добиј одобрување за неколку минути;
  • Парите ги добиваш на твојата трансакциска сметка.

Промотивните услови важат за периодот од 01.03.2021 година до 31.03.2021 година и се однесуваат само за нови клиенти кои ги исполнуваат условите за одобрување кредит Credissimo Плус до 30 000 денари, со рок на враќање до 3 (три) месеци. Кредитните барања се одобруваат согласно ОУ на ФД Кредисимо ДООЕЛ Скопје.

* За одобрен кредит Credissimo Плус на нов клиент, во износ до 30 000 денари, со рок на враќање до 3 (три) месеци, фиксната каматна стапка е 0 % и таа изнесува 0 денари. Дополнителните трошоци при одобрување на кредитот, коишто се дел од стапката на вкупни трошоци (СВТ), за одобрениот рок на враќање изнесуваат исто така 0 денари.

Назад

Прочитај повеќе

Со користењето на сајтот за брзи кредити credissimo.mk, ги прифаќаш условите за 'cookies' од наша страна. Со нив ние го подобруваме квалитетот на нашите услуги.