Заштита на лични податоци

Аплицираj

Твоите лични податоци се 100% заштитени. Ние од Credissimo вложуваме исклучителни грижи за да го заштитиме твојот интерес и да гарантираме спокојство.

 • Ние сме регистриран администратор за лични податоци

  Компанијата е регистрирана како администратор на лични податоци од Дирекцијата за заштита на личните податоци.

 • Имаме SSL сертификат

  Во сајтот се вградени најсовремените технологии под форма на 256-битна криптирана врска, која ги гарантира сигурноста и личните податоци.

 • Највисоко ниво на сигурност

  Просториите, во кои ги чуваме податоците, се строго заштитени. Нашите сервери се под 24 часовно набљудување.

 • 100% гаранција од нас

  Имаме инвестирано многу ресурси за да ја осигуриме полната заштита на твоите лични податоци. Немаме ниту еден регистриран случај на злоупотреба!