Многу, многу награди! Нова наградна игра – „Ma Tantissimo со Credissimo“

Многу, многу награди! Нова наградна игра – „Ma Tantissimo со Credissimo“

Подарок - патување? Во Италија? И пари на сметка? Сега и тоа е возможно. Започна најновата наградна игра „Ma Tantissimo со Credissimo“. Освен патување во Италија, ќе доделиме уште многу, многу други награди.

Наградната игра, чии 2 главни награди се патување во Италија за двајца, започнува на 24.04.2023 год. и ќе трае 16 недели, сè до 13.08.2023 год. Во текот на тие 16 недели ќе бидат доделени следните седмични и месечни награди:

 • 4 мобилни уреди iPhone 14
 • 8 полароид апарати instax mini 11
 • 16 ваучери за вечера во италијански ресторан
 • 16 кошници со италијански производи
 • 32 ваучери за курс по италијански јазик

Добитниците на главните награди, ќе бидат извлечени по 8та и 16та недела од наградната игра.

Кој има право на учество?

Право на учество во наградната игра имаат сите нови и постоечки корисници кои што ќе земат кредит за целиот период на наградната игра. Доколку не си наш клиент во наградната игра можеш да се вклучиш искористувајќи ја промоцијата 0% камата за 3 месеци. Процесот за аплицирање на кредит е едноставен, брз и лесен. Се аплицира исклучиво онлајн на www.credissimo.mk или на телефонскиот број 15020, без долги и комплицирани процедури, а парите стигнуваат на твојата сметка веднаш по одобрувањето. Додека се отплаќа кредитот во времетраење од 3 месеци, не плаќаш камата и трошоци - едноставно, колку земаш, толку и враќаш.

Со организирањето на оваа наградна игра сакаме да внесеме возбуда во секојдневието на нашите корисници со тоа што ќе им понудиме забавна авантура, преку која можат целосно и поинаку да искусат една од најубавите земји во светот, Италија. Патувањата оставаат длабоки и влијателни спомени, кои што се паметат цел живот, а токму за таа цел сакаме да им подариме „tantissimo“ вредни награди на најсреќните добитници. Ја одбравме токму Италија, бидејќи е можеби најдобрата земја за лична и забавна транзиција во едно поинакво секојдневие, за доживување на едно поинакво искуство со внесување во безгрижниот италијански начин на живот.

Оваа „tantissimo“ италијанска авантура без сомнеж ќе биде совршената возбуда и забава, достапна за сите за претстојниот период.

 
Правилата на наградната игра можеш да ги видиш тука.
 
Добитници:
 
                1. Прво извлекување 02.05.2023 г.
 
 • Сашо Ј., ј*****@gmail.com е добитник на ваучер за вечера во италијански ресторант
 • Ален Ќ., k*****@gmail.com е добитник на ваучер за курс по италијански јазик
 • Бојан Ј., b******@yahoo.com е добитник на ваучер за курс по италијански јазик
 • Андреј Н., a******@gmail.com е добитник на кошница со италијански продукти
               2. Второ извлекување 09.05.2023 г.
 
 • Трајче А. t******@gmail.com е добитник на ваучер за вечера во италијански ресторант
 • Сашо М., s*****@gmail.com е добитник на ваучер за курс по италијански јазик
 • Златко Т., t******@outlook.com е добитник на курс по италијански јазик
 • Ангела Ј., a******@gmail.com е добитник на кошница со италијански продукти

 

                3. Трето извлекување 16.05.2023 г.
 
 • Васко К., v******@kagroup.net е добитник на ваучер за вечера во италијански ресторант
 • Станojче Р., s*****@gmail.com е добитник на ваучер за курс по италијански јазик
 • Божица К., b******@yahoo.com е добитник на курс по италијански јазик
 • Стефан Ш., s******@yahoo.com е добитник на кошница со италијански продукти

 

 

 
 
 
 


Kthehu mbrapa

Lexo më shumë