Еднаш на 4 години, неверојатно добра понуда!

Еднаш на 4 години, неверојатно добра понуда!

Оваа 2024 година е престапна, феномен кој се случува еднаш на 4 години кога февруари има 29 наместо 28 дена и затоа по тој повод подготвивме феноменална понуда!

Credissimo феноменот е понуда каква што нема да најдеш на друго место. Земаш до 40.000 ден. за 4 месеци и ја враќаш истата сума, со 0% камата и 0% трошоци.

До кога важи понудата?

Понудата важи во периодот од 26.02.2024 до 01.03.2024 година. Искористи го дополнителниот ден од февруари за да си купиш сè што ќе посакаш.

Ова е понуда која што се случува еднаш на 4 години и која не е за проуштање!

За кого важи понудата?

Промотивната понуда важи само за нови клиенти кои ќе земат прв Credissimo плус до 40.000 ден. со рок на отплата до 4 месеци.

Како да аплицираш?

Брзо и лесно, целосно онлајн за неколку минути на www.credissimo.mk, или на 15 020.

Побрзај и аплицирај! Не пропуштај ја понудата!

Не дозволувај си да не ја искористиш! Ако ја пропуштиш ќе треба да чекаш уште 4 години.Врати се назад

Прочитај повеќе