Опуштено лето без камата

Опуштено лето без камата

До каде си со плановите за ова лето? Дали одлучи каде ќе се „ладиш“ во најтоплите денови, или во мислите ти е Европското првенство во фудбал, па ја гледаш Германија како можна дестинација?

Не е важно дали имаш или немаш планови за летото, важно е да бидеш финансиски подготвен. Ако не си подготвен, сигурни сме дека ќе можеме да ти помогнеме да си дозволиш опуштено и незаборавно лето.

Како да си дозволиш опуштено лето?

Многу лесно - нашето опуштено лето може да биде и твое.

Можеш да земеш до 30.000 ден., со рок на отплата до 3 месеци. Цело лето ти нудиме отплата на ратите без камата и без дополнителни трошоци.

Колку земаш, толку враќаш!

Сега сигурно ќе ти биде полесно да го испланираш летото. Нели? Останува само да одлучиш каде ќе одиш на одмор, да се опуштиш и максимално  да уживаш во летните задоволства.

Како да се опуштиш?

Имаш две опции до максимално опуштање:

Aплицирај онлајн на www.credissimo.mk или јави се на 15 020!

До кога и за кој важи понудата?

Понудата важи од 10.06.2024 до 11.08.2024 година, за сите нови клиенти кои планираат летото да го поминат како и ние - опуштенооо!Врати се назад

Прочитај повеќе