Шопинг со 100% попуст за Black Friday!

Шопинг со 100% попуст за Black Friday!

Orange Days повторно во Credissimo, овој пат со најдобрата понуда досега!

Што е Orange Days?

Во пресрет на прeстојниот Black Friday и зголемената потреба од дополнителни финансиски средства за шопинг со пониски цени, започнуваат Orange Days во Credissimo, и тоа со најдобрата понуда досега – 100 % попуст. Kолку земаш, толку враќаш. Кредитот е без камата и без дополнителни трошоци! Единствениот услов е рокот на отплата да биде 3 месеци.

Како и секогаш досега, Credissimo повторно е тука за твоите потреби. Овој пат  подготвивме неверојатно добра понуда за сите оние што досега не биле наши клиенти. Доколку си нов клиент, ќе можеш да уживаш максимално во безгрижното пазарување за време на големите попусти, обезбедувајќи си дополнителни средства во овој период кога најмногу ти требаат.

До кога ќе трае Orange Days?

Искористи ја промоцијата до 28.11.2021! Аплицирај и реализирај ги своите замисли и планови за Black Friday многу брзо и едноставно:

  • Испраќаш апликација за кредит на рати;
  • Добиваш одговор за неколку минути;
  • Парите се на твојата трансакциска сметка.

Ако никогаш не си бил клиент на Credissimo, сега е вистинскиот момент да разбереш зошто сме број 1 за онлајн-кредити! Обезбеди си дополнителни средства со 100 % попуст за Black Friday!

Ако си лојален и редовен клиент, можеш да ги користиш попустите од Лојалната програма и уште многу дополнителни изненадувања за безгрижен шопинг!Врати се назад

Прочитај повеќе