Веќе може да аплицираш и до 120.000 ден!

ОД Credissimo МК | 24.08.2021
Веќе може да аплицираш и до 120.000 ден!

Водени од желбата да бидеме максимално корисни и да одговориме на финансиските потреби на секој корисник, разработивме нов план на отплата со зголемен износ и со подолг рок на враќање. 

Ја зголемивме сумата за одобрување до 120.000 денари, а новите повисоки суми се со нов рок на исплата до 36 месеци. 

За нас како компанија посветена и целосно ориентирана кон нашите корисници, е многу важно тие да бидат задоволни од нашите услуги. Со зголемувањето на износите за аплицирање до 120.000 ден., освен нов подолг рок на исплата до 36 месеци, ќе понудиме и посоодветно решение за потребите од финансиски средства.

Аплицирањето е многу лесно и брзо:

  1. Избираш максимална сума до 120.000 ден.;
  2. Избираш максимален период до 36 месеци;
  3. Поднесуваш барање и добиваш одговор за неколку минути

Секојдневно работиме и се трудиме да овозможиме уште подобри услови. Подготвуваме и нови изненадувања за нашиот 5-ти роденден. Следете го нашиот сајт и социјалните мрежи и информирајте се навреме за сите изненадувања, попусти, промоции и наградни игри. 

Ви благодариме за довербата! Благодарение на вас сме број 1 за брзи кредити во Македонија. Петгодишната поддршка, посветеност и лојалност не инспирираат секојдневно да ги подобруваме услугите.

 

Назад

Прочитај повеќе

Со користењето на сајтот за брзи кредити credissimo.mk, ги прифаќаш условите за 'cookies' од наша страна. Со нив ние го подобруваме квалитетот на нашите услуги.