100% попуст во Credissimo за Black Friday и оваа година

100% попуст во Credissimo за Black Friday и оваа година

Се ближи овогодинешниот Black Friday, а твоите желби и потреби за шопинг се сѐ поголеми?

И оваа година искористи ги Orange Days во Credissimo со најдобрата понуда - 100% попуст. Колку земаш, толку враќаш! Направи мега шопинг во твоите омилени продавници по најниски цени!

Секој нов клиент кој ќе земе кредит со рок на отплата 3 месеци добива 100% попуст. Исполни ги своите желби, обезбеди си дополнителни финансиски средства со 100% попуст благодарение на Orange Days и искористи ги неверојатните попусти кои те очекуваат овој Black Friday!

До кога ќе трае промоцијата Orange Days?

Промоцијата ќе трае до 04.12.2022. За да ја искористиш:

  • Пополни апликација за кредит, целосно онлајн на www.credissimo.mk;
  • Добиj одговор за само неколку минути без да одиш во филијали;
  • Земи го одобрениот износ директно на твојата трансакциска сметка.

Доколку не си бил клиент на Credissimo, сега е вистинскиот момент да се приклучиш на групата од илјадници задоволни клиенти, по најдобри услови, со 100% попуст.

Искористи ги Orange Days во Credissimo и уживај во пазарењето без никакви скриени трошоци!

*Промотивните услови важат за периодот од 14.11.2022 до 04.12.2022 год. за нови клиенти кои ги исполнуваат условите за одобрување на кредит Credissimo Плус до 30.000 ден, со рок на враќање до 3 месеци. Фиксната каматната стапка е 0% или 0 денари и вкупните административни трошоци се 0 денари. Стапката на вкупните трошоци на годишно ниво (СВТ) изнесува 0%. За кредит од 30 000 денари одобрен со рок на враќање 3 месеци, враќате вкупно 30 000 денари. Кредитните барања се одобруваат согласно ОУ на ФД Кредисимо ДООЕЛ Скопје.Врати се назад

Прочитај повеќе