Credissimo со супер НОВОСТИ!

Credissimo со супер НОВОСТИ!

Според анкетата која ја спроведовме помеѓу нашите клиенти, резултатите покажаа дека над 87% од нив имаат потреба од дополнителни 20 000 денари за да ги покријат непланираните трошоци до следната плата. Ние повторно го имаме решението! Нашите услуги сe тука за Вас да Ви помогнат кога и да имате потреба од необходни финансиски средства за било каква ситуација, во било кое време, целосно онлајн.

Нашите клиенти се секогаш на прво место и затоа ние се трудиме постојано кон подобрување и развој на своите услуги и кредитни производи. Аплицирањето за кредит е брзо, лесно, без посетување на канцеларии и чекање во редици и најважно без никакво губење на време! Целиот процес трае само 7 минути.

А сега, веќе секој кредит “Credissimo до плата”* до 20 000 денари е со 0% камата и без дополнителни административни трошоци, ако го вратите во грејс периодот, а исто така може да го продолжувате периодот на враќање неограничен број пати!

Доколку Ви е потребна поголема сума, може да аплицирате за “Credissimo плус’’ до 80 000 денари со рок на исплата до 24 месеци, каде што сами може да си го изберете периодот на враќање и месечната рата според Вашите можности.

* Промотивните услови важат за 1-oт и секој 5-ти кредит “Credissimo до плата” веќе до 20 000 денари и рок на враќање до 30 дена, како и првите 5 дена гратисен период за сите останати одобрени кредити помеѓу нив, во периодот од 01.09.2018 година до 31.12.2018 година, со фиксна каматна стапка од 0% и без административни трошоци за одобрување. Кредитните барања се одобруваат согласно ОУ на ФД Кредисимо ДООЕЛ Скопје.Врати се назад

Прочитај повеќе