Добротворна акција по повод подигнувањето на свеста  за децата со аутизам

Добротворна акција по повод подигнувањето на свеста за децата со аутизам

Credissimo како општествено одговорна компанија и оваа година не заборави на лицата со посебни потреби. Направивме добротворна акција по повод 2 април, Светскиот ден за подигнување на свеста за децата со аутизам.

Зграпчи дел од МИЛИОНОТ на Credissimo

Зграпчи дел од МИЛИОНОТ на Credissimo

Ова не е излитена првоаприлска шега, навистина не е за „априлилии“ - станува збор за нашата најнова промотивна понуда , каква што досега немало на друго место.

100% попуст од каматата – опростена ти е!

100% попуст од каматата – опростена ти е!

Сега попустот е цели 100% од каматата и важи за целиот рок на отплата.

Зошто простуваме на Прочка?

Зошто простуваме на Прочка?

Овој празник се смета за духовна метла со која ја метеме душата од гревовите, барајќи прочка од блискиот и, исто така, простување на блискиот, што всушност е и суштината на празникот Прочка