Зошто онлајн кредит од Credissimo?

Експресно одобрување

Аплицираш целосно онлајн без посета на канцеларии, само со лична карта или пасош. Добиваш одговор за неколку минути.

Транспарентност

Целосно транспарентни услови, достапни уште пред потпишување на договорот.

Голема безбедност

Највисоко ниво за заштита на лични податоци, усогласено со Дирекцијата за заштита на лични податоци.

Без скриени трошоци

Аплицирањето за кредит е целосно бесплатно. Износите на месечните рати се без скриени трошоци.

Нашите клиенти за нас

Najdobri ste vi posakuvam se najdobro .
Goranco Cvetkovski
Close quote mark
Кирил е еден од нашите лојални клиенти. Тој знае дека секогаш може да смета на Credissimo кога итно му требаат пари.
Кирил - задоволен клиент на Credissimo
Prezadovolen sum.
Emran Emran Emranceto
Close quote mark

Актуелно и корисно

100% попуст во Credissimo за Black Friday и оваа година
100% попуст во Credissimo за Black Friday и оваа година
Започнаа долгоочекуваните Orange Days во Credissimo! Сега е вистинското време да ни се довериш.
Вести

14.11.2022

 Уште една хуманитарна акција на Credissimo
Уште една хуманитарна акција на Credissimo
По повод месецот на розoвата панделка, Credissimo донираше 60.000 ден.
Вести

10.11.2022

7  Најчудни факти за светските првенства кои сигурно не си знаел
7 Најчудни факти за светските првенства кои сигурно не си знаел
Види кои се најчудните факти во историјата на сите светски првенства до сега. Некои од фактите се навистина бизарини.
Статии

09.11.2022

Што симболизира розовата панделка?
Што симболизира розовата панделка?
Розовата панделка има специјално значење. Таа е симбол за подигање на свеста за ракот на дојката.
Статии

28.10.2022

Сѐ уште ги бараш филијалите?
Сѐ уште ги бараш филијалите?
Ако си тука и го читаш ова, најверојатно и ти ги бараш нашите филијали. Сите се прашуваат тоа, особено последните неколку дена.
Статии

27.09.2022

Рефинансирање на кредит
Рефинансирање на кредит

Доколку имаш потреба и да го немаш вратено веќе земениот кредит, за нас е во ред да направиш рефинансирање на кредит. За рефинансирање потребна ти е само твојата лична карта.

Со користењето на сајтот за брзи кредити credissimo.mk, ги прифаќаш условите за 'cookies' од наша страна. Со нив ние го подобруваме квалитетот на нашите услуги.